DBAMY O CIASTECZKA W TROSCE O TWOJĄ PRYWATNOŚĆ

Chcemy pokazywać tylko to, co Cię interesuje, czyli nowatorskie pomysły na gotowanie i życie. To nie wszystkie możliwości, jakie dają nam pliki cookies. Klikając na „Akceptuję wszystkie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich rodzajów plików cookies, w sekcji „Ustawienia” możesz wybrać, które z nich mają być dozwolone. Użytkownik może odmówić zgody, klikając przycisk „Odrzucam wszystkie” (nie dotyczy to tzw. niezbędnych plików cookies). Ustawienia te można zmienić w dowolnym momencie. Więcej informacji na ten temat można znaleźć w części Polityka cookies.

info text
  • Zaloguj się
  • Zaloguj się
Strona głównaPieczeniePrzygotowywanie bitej śmietany

Domowa śmietana i jej przygotowanie

Większości deserom, owocom, a także kawie do doskonałości brakuje już tylko odrobiny bitej śmietany. Aby domowa śmietana mogła być smakołykiem i ozdobą słodkości wystarczy tylko jeden składnik - wysokiej jakości śmietana! Jej przygotowanie wcale nie jest trudne! Śmietanę kremówkę przed ubijaniem schłodź, a puszystą konsystencję uzyskasz przy pomocy zgrabnych gadżetów TESCOMA. Dzięki ręcznym ubijakom przygotujesz nie tylko śmietanę, a także ubijesz białko, przygotujesz mleczna piankę, masę jajeczną na omlet czy ciasto na naleśniki. Bita śmietana idealnie pasuje do domowych lodów, w których zakocha się cała rodzina!

Wskazówka: zakochałeś się w domowym jedzeniu, spróbuj przygotować domowy ser lub upiec chrupiący domowy chleb.

Filtrowanie produktów
Cena
Dostępność
Ilość szt. w zestawie
Linia produkcyjna
Materiał
Pojemność (l)
Typ
Długość (cm)
Średnica (cm)
Gwarancja (w latach)
Wyczyść filtry