Cynamonowe ślimaczki z pistacjami
Upiecz przepyszne ślimaczki według naszego przepisu. Na koniec posyp grubo zmielonymi pistacjami i udekoruj borówkami, które nadadzą wypiekowi lekko pikantną kwaśność.
17.03.2024
Chcemy pokazywać tylko to, co Cię interesuje, czyli nowatorskie pomysły na gotowanie i życie. To nie wszystkie możliwości, jakie dają nam pliki cookies. Klikając na „Akceptuję wszystkie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich rodzajów plików cookies, w sekcji „Ustawienia” możesz wybrać, które z nich mają być dozwolone. Użytkownik może odmówić zgody, klikając przycisk „Odrzucam wszystkie” (nie dotyczy to tzw. niezbędnych plików cookies). Ustawienia te można zmienić w dowolnym momencie. Więcej informacji na ten temat można znaleźć w części Polityka cookies.
Upiecz przepyszne ślimaczki według naszego przepisu. Na koniec posyp grubo zmielonymi pistacjami i udekoruj borówkami, które nadadzą wypiekowi lekko pikantną kwaśność.
17.03.2024
Mazanec to tradycyjny czeski chlebek wielkanocny z rodzynkami i migdałami. W tym roku zaproś go na swój stół :)
13.03.2024
W tym roku chcesz upiec naprawdę doskonałego wielkanocnego baranka? Wystarczy, że będziesz mieć wytrzymałą ceramiczną formę ukształtowaną z dbałością o szczegóły – dzięki niej Twój własnoręcznie upieczony baranek będzie wyglądać jak prawdziwy.
13.03.2024
Masz ochotę wprowadzić więcej kolorów na wielkanocny stół? Poczęstuj gości wyjątkową zapiekanką!
13.03.2024